Daadwerkelijk is een ontwikkelbedrijf. Daadwerkelijk begeleidt teams en individuen, zakelijk en particulier. Ik coach en train professionals en leidinggevenden in hun ontwikkeling. Met als effect meer vrijheid, succes, inspiratie, energie en geluk. Doen wat voor jou van betekenis is. Het in balans brengen van je hoofd, hart en buik. Met als resultaat zijn wie je daadwerkelijk bent, in jouw kracht staan. 

Verbinding is leidend in ieder ontwikkeltraject
Ik werk vanuit de overtuiging dat mensen goed zijn zoals ze zijn. Ik heb een groot vertrouwen in de potentie van mensen. Je kunt vaak meer dan je denkt. Verbinding is leidend in ieder ontwikkeltraject. Verbinding met en in jezelf, met elkaar en de verbinding met je omgeving. Als ook het verbinden van inzicht naar actie en besluiten. Ontwikkeling draait om het worden van de echte versie van jezelf. Jij creëert je eigen leven; de basis van vrijheid is de kracht om te kiezen. Vanuit je hart, inzicht, lijf en intuïtie keuzes maken en van daar uit het nemen van regie over wat je voelt, denkt en doet.

Aanpak
Het fijne van ouder worden en geloven in een leven lang leren, is dat je repertoire steeds rijker wordt. Er zijn steeds meer leermeesters, inzichten en ervaringen die ik slagvaardig en intiem verbind en integreer in mijn werk als coach en trainer. Denk hierbij onder meer aan opstellingen, meditatie, yoga, lichaamswijsheid, begeleiding bij stress, overtuigingen, drijfveren, waarden en dromen. Inzicht en aanvaarding, doen en zijn.

Het in mentaal, emotioneel en fysiek (energetisch) in evenwicht zijn staat centraal in mijn werk. Met als resultaat daadwerkelijk in je kracht staan. Ik nodig je uit rust en afstand van de dagelijkse beslommeringen te nemen, waardoor je het ineens scherper ziet. Ik daag je uit om je inzichten te vertalen naar concrete acties en besluiten, het verzilveren van je inzichten.

Daadwerkelijk kiest voor een oplossings- en toekomstgerichte benadering. Ik concentreer me bij voorkeur op de eerste stap: op weg naar het gewenste toekomstperspectief en breng daarmee een positieve cirkel van verandering op gang. Een proces waarbij nadrukkelijk aandacht is voor voortschrijdend inzicht. Gebruikmakend van de ontwikkelingskracht van jou, je team en de organisatie. Ik heb vooral aandacht voor dat wat er wel is en hoe je, als individu of als team, het leven en het werk kan creëren wat jij wilt.

Resultaat
Het resultaat van een ontwikkeltraject is dat jij en/ of je collega’s plezier hebben en gelukkiger zijn, zodat je daadwerkelijk in je kracht staat. Inspirerender en succesvoller ook. Een meerwaarde voor jouzelf, voor je persoonlijke omgeving, voor de organisatie waarin je werkt en het team waar je deel van uit maakt.