Het begeleiden van ontwikkeltrajecten is wat ik het liefste doe. Als coach, teamcoach en als trainer van betekenis voor de ander zijn. Trainingen voor ontwikkeling en groei, waarin alles samenkomt waar ik me al vele jaren voor inzet.

Trainingen waarin we slagvaardig en intiem met elkaar werken, ervaren en delen! Juist door de combinatie van onder meer het delen van verhalen, meditatie, yoga, lichaamswijsheid, stress release, opstellingen, overtuigingen, waarden en dromen. Ik breng diverse leermeesters, inzichten en ervaringen samen. Het in balans brengen van je hoofd, hart en buik. Ofwel mentaal, emotioneel en fysiek in evenwicht zijn. Ik help je om vanuit verbinding met jezelf, werkelijk te luisteren naar jezelf èn vandaar uit te handelen. Inzicht en aanvaarding, doen vanuit zijn.

Het grote voordeel van werken aan je ontwikkeling in groepsverband, is dat je van elkaar leert, elkaar inspireert en motiveert. Fijn ook om te merken dat je niet alleen bent die uitdagingen heeft en het een klus vindt om het tij te keren. Samen leren, samen stappen zetten op weg naar de energieke, gelukkige, inspirerende, succesvolle versie van jezelf.

De trainingen zijn voor een selecte groep. Idealiter met 4 of 5 personen, maar zo lang we leven in een ‘anderhalvemetermaatschappij’ heb ik ruimte voor 3 mensen bij mij op de Neeltje’s Hoeve. Ik kies bewust voor een kleine groep, waarin ruimte is voor persoonlijk contact, we slagvaardig en intiem met elkaar kunnen werken, ervaren en delen. Een groep waar je jezelf kunt zijn.

Mijn trainingsaanbod:

In company?
Is een van de trainingen interessant voor jouw organisatie. Neem dan gerust op.

Contact
Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.