Je hebt (te) veel ‘ballen’ in de lucht te houden. Hoe zorg je dan voor jezelf? Wat maakt het dat het je niet lukt tijd vrij te maken om te bewegen?

Al jaren zet ik me in als coach om mannen en vrouwen met stressklachten te begeleiden op weg naar meer energie, vitaliteit en blijdschap. Naast persoonlijke begeleiding, bied ik nu ook het programma ‘Op weg naar de energieke versie van jezelf’ aan.

We leven in een tijd waarin er veel van ons gevraagd wordt en wellicht ook (te) veel van onszelf vragen. Ik tref meer en meer professionals en leidinggevenden met klachten over vermoeidheid, betekenisloosheid, onzekerheid, kort lontje, geleefd worden… Oftewel, symptomen die passen bij stress. En het grote voordeel van werken aan je ontwikkeling in groepsverband, is dat je van elkaar leert, elkaar inspireert en motiveert. Fijn ook om te merken dat je niet alleen bent, die stress ervaart en het een klus vindt om het tij te keren.

Samen leren, samen stappen zetten op weg naar de energieke versie van jezelf. Een programma waarbij we starten met het bespreken van de ‘vragenlijst stressklachten’ van het CSR Centrum (CSR staat voor Chronische Stress Reversal), waarna we inzetten op het stoppen van de roofbouw en fysiek herstel. Om vandaar uit de stap te zetten naar het verdiepen van zelfinzicht en dit vertalen naar concrete acties met als doel zichtbaar veranderd gedrag en besluiten.

Een programma voor een selecte groep mannen en vrouwen. Juist nu!

Net als bij het werken aan persoonlijke ontwikkeling bij stress kent het programma een drietal fasen:

 1. Analyse en educatie
 2. Het stoppen van de roofbouw en het investeren in fysiek herstel
 3. Verdiepen van zelfinzicht en dit vertalen naar concrete acties met als doel zichtbaar veranderd gedrag en besluiten

Resultaat
Na de training:

 • Ben je hersteld (herstellende van) je stressklachten – uiteraard hangt de mate waarin samen met de ernst van je klachten bij aanvang van de training
 • Heb je inzicht in de wijze waarop je je energie kunt versterken en behouden
 • Zit je zichtbaar en voelbaar lekkerder in je vel
 • Heb je inzicht in de achtergrond van je stressklachten en heb je handvatten om klachten te voorkomen
 • Maak je gezonde keuzes
 • Leren van en met elkaar in een kleine groep mannen en vrouwen met persoonlijke begeleiding

Programma
Het programma kent de navolgende opbouw:

 • Persoonlijke face-to-face intake, waarin we de tijd nemen je situatie en je wensen voor het traject te verkennen. Tevens bespreken we de ‘vragenlijst stressklachten’ van het CSR Centrum (CSR staat voor Chronische Stress Reversal) welke je voorafgaand aan de intake digitaal invult. Deze vragenlijst biedt inzicht in de mate waarin sprake is van stressgerelateerde problematiek.
 • Zes workshops: maandelijks gedurende 6 aaneengesloten maanden, in de ochtend van 9.00 – 13.00 uur. De workshops worden op maat vormgegeven op basis van bovenstaande fasen en input van de deelnemers.
 • Een of meer opdrachten op maat tussen de workshops in.
 • Persoonlijke coaching à 1 uur, 2 maanden na de laatste workshop om samen stil te staan bij je stappen, vooruitgang en uitdagingen. Ben je nog steeds energiek en tevreden, of heb je bij te sturen?
 • Mail- of Whatsapp-contact voor vragen tussendoor.

Wanneer
Start in het najaar: oktober 2022 met de persoonlijke intake en bespreken ‘vragenlijst stressklachten’
Vervolg met workshops: vrijdag 28 oktober, vrijdag 11 november, vrijdag 25 november, vrijdag 9 december, vrijdag 13 januari en vrijdag 3 februari

Voor wie
Een programma voor mannen en vrouwen. In de zgn. ‘anderhalvemetermaatschappij’ heb ik ruimte voor 3 mensen bij mij op de Neeltje’s Hoeve. Ik kies bewust voor een kleine groep, waarin ruimte is voor persoonlijk contact, we slagvaardig en intiem met elkaar kunnen werken, ervaren en delen. Een groep waar je jezelf kunt zijn, met alles wat er is; met je frustraties, vermoeidheid en succes!

Investering
De prijs voor particulieren is € 1.500,- incl. BTW en voor bedrijven € 1.700,- excl. BTW.

Start het nieuwe jaar vitaal!

Meld je aan. Of bel bij vragen.