Marieke Wulffelé, coach en trainer van professionals en leidinggevenden, zakelijk en particulier.
In het heel kort: ‘Slagvaardig en betrokken’

Meer over Marieke
Wat is typisch Marieke? Ik hou van het leven, ben optimistisch, energiek en nieuwsgierig. En ik hou van mijn werk als coach en trainer. Als je me vraagt je te helpen in je ontwikkelproces, dan ben ik werkelijk in mijn nopjes. Mijn honger naar kennis en inzichten die betrekking hebben op de vraag ‘Hoe kan ik van betekenis zijn voor de ander? En ‘Hoe kan ik de ander helpen om te groeien, te ontwikkelen, te inspireren tot leren, een stap verder te komen?’ is niet te stillen.

Men waardeert in mij dat ik een stap verder wil gaan, dit is intensief en enerverend. Ik nodig mensen uit om vanuit verbinding met zichzelf, te luisteren naar hun lijf, kracht, idealen en verlangens én meer meester te zijn over hun eigen leven. Hiertoe heb ik een rijk repertoire aan vragen en interventies in mijn ‘rugzak’. Ik kan goed luisteren en op vriendelijke en prikkelende wijze weet ik de juiste snaar te raken. In de begeleiding streef ik naar de optimale mix tussen bewegen en verdiepen, in de richting die voor jou van betekenis is.

Mijn achtergrond en ervaring
Voordat ik in 2005 koos voor het zelfstandig ondernemerschap was ik als organisatie- en HR-adviseur werkzaam bij een diversiteit aan organisaties. Mijn jarenlange ervaring in organisaties helpen mij om als coach en trainer me te verbinden met de uitdagingen, vraagstukken, dilemma’s, keuzes en worstelingen die je als professional of leidinggevende tegenkomt.

Ik ben opgeleid tot coach bij Phoenix, Annet van Laar, CSR en De Baak en heb mij ontwikkeld in systemisch werken, Neuro Linguïstisch Programmeren, Transactionele Analyse, de psychologie van het lichaam, leiderschap, mindfulness, vitaliteit, groepsdynamiek en oplossingsgericht werken. Vanuit mijn liefde voor yoga, beweging en verstilling ben ik in 2020 bij Saswitha gestart met de 4-jarige Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte. Sinds geruime tijd ben ik gecertificeerd voor de DISCOVER potentieelanalyse.

Een van mijn favoriete quotes is van Albert Einstein: ‘Het leven is als fietsen: om je evenwicht te kunnen houden, moet je in beweging blijven.‘ In beweging blijven staat voor ‘een leven lang leren’. Daar ga ik voor! Als het even kan volg ik een training of opleiding, ben ik lid van een professionaliseringsgroep en vrijwel dagelijks lees is vakliteratuur. En in beweging blijven gaat voor mij ook over stappen zetten in de richting die voor mij van betekenis is. Als coach en trainer blijvend professionaliseren, met behoud van mijn balans. Streven naar harmonie; fysiek (energetisch), mentaal en emotioneel wil ik in evenwicht zijn.

Voor mijn loopbaan met mijn werkervaring en opleidingen zie LinkedIn.

Als ik niet aan het werk ben
Dan heb ik het genoegen om partner te zijn van Paul en moeder van twee prachtige dochters, Ilse en Lieke. Wat een inspirerende en leerzame spiegel houden zij me dagelijks voor! Ja, ik durf te zeggen dat het moederschap mijn meest leerzame ervaring is.

Met elkaar wonen we in de Neeltje’s Hoeve; een rijksmonumentale boerderij, en hebben we een rijk scala aan kleine dieren, een witte Zwitserse herder Myca en vier paarden: onze enige dame Silence, onze grote vriend Elsanto, onze veelbelovende en eigenzinnige Alpha, en de meest ondeugende van het stel is ons Amerikaanse minipaardje Bucks. Ook in het horsemanship gaan mijn dochters me voor en ben ik de leerling.
Om vanuit innerlijke rust en fysiek welbevinden aan de dag te beginnen, sta ik in alle vroegte op voor mijn dagelijkse portie yoga om daarna samen met Myca over de hei te struinen.

Referenties

Wat anderen zeggen over Marieke

Marieke is aangesloten bij

 


De historie van Daadwerkelijk

Daadwerkelijk_infographic_V06