Wil je aan het werk met je persoonlijke ontwikkeling en wil je dit graag combineren met yoga? Vanaf heden kan dat bij Daadwerkelijk. Als coach integreer ik de coaching met yoga, energetische oefeningen, meditatie en ademwerk. Uiteraard geven we dit helemaal in lijn met jouw situatie, ambitie, mogelijkheden, doel en/of ontwikkelvraag vorm.

Bij yoga gaan we uit van de eenheid van lichaam en bewustzijn, waarbij de adem de verbinding vormt. Door concentratie op de adem ontstaat een meditatieve aandacht, die leidt tot verstilling. De aandacht gaat naar binnen, naar je lichaam, zodat je meer ervaart en voelt, je meer in contact ben met jezelf. Dit geeft een gevoel van gronding, brengt levensenergie en maakt dat je het opeens helderder gaat zien, gelijkmoedigheid en gemakt ervaart. Waardevol voor persoonlijke groei.

Een sessie vraagt 2 uur per keer, waarvan we ca. 30 minuten de tijd nemen voor individuele yoga.

Iets voor jou?

Aanpak
Een traject gericht op jouw persoonlijke ontwikkelwens en/of loopbaanvraag. Gemiddeld genomen zijn 5 tot 7 coachsessies voldoende. Om het leerresultaat te optimaliseren werken we aan jouw persoonlijke balans; mentaal, emotioneel als fysiek in evenwicht.  We verrijken de coaching met yoga, ademtherapie en energetisch lichaamswerk. Je maakt reflectieverslagen en ga je aan het werk met persoonlijke opdrachten. In de eerste gesprekken ligt het accent op het verkrijgen van inzicht, onder meer middels de inzet van een persoonlijk DISCOVER potentieelonderzoek. Naarmate het traject vordert, richten we ons meer op het vertalen van dit inzicht naar concrete oefeningen en acties met als doel zichtbaar veranderd gedrag en/of genomen besluiten.
Daadwerkelijk maakt altijd een programma op maat.

Resultaat
Het resultaat van individuele coaching met yoga is meer succes, geluk en energie. Je veerkrachtig, sterk, soepel en ontspannen voelen. Lekker in je lijf, met een helder hoofd. Coaching met yoga leidt tot een diepe verbinding met jouzelf, zichtbaar veranderd gedrag en besluiten. Vanuit kracht en zelfvertrouwen werkelijk een stap zetten. Kortom, meer succes en geluk door zelfkennis en daadkracht.

‘Je hoeft niet te veranderen, alleen maar meer jezelf te worden.’

Contact
Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.