Creëer jouw persoonlijk evenwicht en ontdek hoe je ambitieus kunt zijn en tegelijkertijd rust kunt ervaren.

Je bent een hardwerkende professional en je balanceert tussen je ambitie en alle verantwoordelijkheden en uitdagingen die je hebt. Niet alleen zakelijk, maar ook privé. Er wordt veel van je verwacht. Ook (of vooral) door jou zelf.

Een training exclusief voor vrouwen waarin alles samenkomt waar ik me al vele jaren voor inzet. Juist nu. In een tijd waarin we veel van onszelf vragen èn van ons gevraagd wordt

Persoonlijk evenwicht
Steeds vaker ervaar je de behoefte om stil te staan en te ontspannen. Echt even tijd voor jezelf. Wat kun jij doen of laten om meer ruimte voor jezelf te organiseren, om jouw (nieuwe) evenwicht te creëren tussen ambitie en rust, tussen werk en privé, tussen tijd voor de ander en voor jezelf? Jouw persoonlijk evenwicht! En als het even kan daar van te genieten. Van de balans, maar zeker ook te glimlachen als je even uit balans bent.

Resultaat
Na deze training ervaar je:

  • Jouw persoonlijk evenwicht èn kun je je evenwicht herstellen als je even uit balans bent
  • Harmonie; rust en energiek zijn, krachtig èn kwetsbaar zijn
  • Authenticiteit; helemaal jezelf zijn, thuis en buitenshuis
  • Leren van en met elkaar in een kleine groep vrouwen met persoonlijke begeleiding

Een training waarin ik diverse leermeesters, inzichten en ervaringen samenbreng. Denk hierbij onder meer aan meditatie, yoga, lichaamswijsheid, wandelen, stress release, opstellingen, overtuigingen, waarden en dromen. Inzicht en aanvaarding, doen en zijn. Het in balans brengen van je hoofd, hart en buik. Met als resultaat daadwerkelijk in je kracht staan, genieten van jouw persoonlijk evenwicht.

Programma
Het programma kent de navolgende opbouw:

  • Persoonlijke face-to-face intake à 1 uur, waarin we de tijd nemen je situatie en je intentie te verkennen.
  • 4 x Workshops, in de ochtend van 9.00 – 13.00 uur. De workshops zijn op maat – in afstemming met ieders wens en worden ingericht aan de hand van een thema. Denk onder meer aan thema’s als: contact vanuit je hart, verlangen en verstillen, patronen ontrafelen en opnieuw vormgeven, balans en innerlijke stabiliteit, kracht en kwetsbaarheid, helderheid en keuzes.
  • 3x Coaching (face-to-face-, online- of wandelcoaching) à 1 uur tussen de workshops in.
  • Mail- of Whatsapp-contact voor vragen tussendoor.

Startdatum en planning
De data voor de workshops in 2023 is als volgt:

vrijdag 20 januari, vrijdag 10 februari, vrijdag 10 maart en vrijdag 14 april.

De intake en de persoonlijke coaching worden in overleg met elkaar ingepland.

Heb je de wens dit jaar te starten met de training, geef dan even een seintje. Kijken we met elkaar wat we kunnen organiseren.

Voor wie
Een training voor vrouwen, slechts 5. Ik kies bewust voor een kleine groep, waarin ruimte is voor persoonlijk contact, we slagvaardig en intiem met elkaar kunnen werken, ervaren en delen. Een groep waar je jezelf kunt zijn, met alles wat er is; met je ambitie èn je verlangen naar balans!

Investering
De prijs voor particulieren is € 1.250,- incl. BTW en voor bedrijven € 1.350,- excl. BTW.