Eendaagse retraite ‘In balans mèt yoga’

maandag 12 juni 2023 & zaterdag 11 november 2023

Stel je voor dat je een dag helemaal voor jezelf hebt om te ontspannen en tot rust te komen. Stel je daarbij ook voor dat je ondertussen aan het werk kan met het creëren, vinden of herstellen van jouw persoonlijke balans.

Aan het einde van de dag ervaar je rust en voel je je energiek tegelijk. En je hebt de handvatten duidelijk om jouw balans te behouden, te versterken en te herstellen.

Lees verder en gun jezelf een dag voor persoonlijke ontwikkeling, yoga, meditatie en ademwerk.

Innerlijke harmonie
We gaan aan de slag om balans te vinden tussen je ambitie en alle verantwoordelijkheden en uitdagingen die je hebt. Thuis en op het werk.

Deze dag bestaat uit een meer uitdagende en een meer ontspannen Hatha yogales. De lessen gaan uit van de eenheid van lichaam en bewustzijn, waarbij de adem de verbinding vormt. Door concentratie op de adem ontstaat een meditatieve aandacht die leidt tot verstilling. De aandacht gaat naar binnen, naar je lichaam, zodat je meer ervaart en voelt, je meer in contact bent met jezelf.

We onderzoeken met aandacht onze polariteiten, patronen, kwaliteiten, intenties en vertalen deze inzichten naar praktische acties en besluiten, op weg naar innerlijke harmonie. Tijdens de pauze, is er ruimte voor eventuele individuele vragen.

Deze dag levert jou op:

  • Innerlijke harmonie; je gaat energiek en ontspannen naar huis
  • Zicht op je kwaliteiten om jouw balans optimaal te herstellen, te creëren of te versterken
  • Je zelfinzicht is vergroot en verdiept
  • Groeien van en met elkaar
  • Een plezierige dag op een prachtige plek met goed gezeldschap
  • En last but not least: een overheerlijke (gezonde) lunch, koffie/ thee en versnaperingen

Voor wie
Een retraite voor iedereen die meer balans wil ervaren in het dagelijks leven en zin heeft in yoga. Geschikt voor jong en oud, met of zonder yoga-ervaring, je bent welkom!

Begeleider
Deze dag wordt begeleid door Marieke Wulffelé, oprichtster van het ontwikkelbedrijf Daadwerkelijk. Als coach en trainer werkt zij voor professionals en leidinggevenden, zakelijk en particulier.

Praktische zaken

Wanneer: Maandag 12 juni ’23 van 9.00 – 17.00 uur en Zaterdag 11 november 2023

Groepsgrootte: Maximaal 12 personen

Waar: Buitenplaats de Hoorneboeg, aan de Hoorneboeg 5 te Hilversum. We werken in de ruimte de Luwte, een fijne, stille plek met veel privacy. En we gaan ook zeker naar buiten.

Investering: €225,- inclusief lunch. Voor zakelijke klanten geldt een tarief van €275,- ex btw.

Kledingadvies: Doe comfortabele kleding aan waar je gemakkelijk en vrij in kunt bewegen. En vergeet vooral je wandelschoenen niet.

 

Je bent meer dan welkom!

Ja, ik doe mee maandag 12 juni 2023!

 

Geniet van de ‘early bird’ korting van €35,- tot 11 september 2023 voor de editie in november!
Ja, ik doe mee zaterdag 11 november 2023!