Meer ‘flow’, waardering, authenticiteit, energie en plezier door zelfkennis en daadkracht. Vanuit kracht keuzes maken en vanuit eerlijkheid en vriendelijkheid verantwoordelijkheid nemen voor wie je daadwerkelijk bent. Neem (weer) leiderschap over wat je voelt, denkt en doet.

Coaching is de meest effectieve interventie voor persoonlijke ontwikkeling; het is persoonlijk, specifiek en doelgericht. Ik werk vanuit compassie, verbinding en ook met luchtigheid. Ik nodig mensen uit een stap verder te gaan, op weg naar concreet resultaat. Met als uiteindelijk doel: plezier hebben en gelukkiger zijn, zodat je daadwerkelijk in je kracht staat. Inspirerender en succesvoller ook.

 

Daadwerkelijk coacht leidinggevenden en professionals op thema’s als:

  • Loopbaan en ambitie: Wat wil je echt? Wat heb je nodig om je wens te realiseren? Wat ga je ondernemen?
  • Balans en energie: omgaan met tegenstrijdige eisen van jezelf en je omgeving, beter in je energie. Fysiek (energetisch), mentaal en emotioneel in balans.
  • Stressrelease: herstellen van roofbouw, chronische stress, burn-out… zie ook ‘Werken aan persoonlijke ontwikkeling bij stress’
  • Leiderschap vanuit jouw persoonlijke leiderschapsstijl en ambitie van betekenis zijn voor je collega’s, medewerkers, organisatie en klanten.
  • Communicatie: authentiek, effectief en in verbinding met je omgeving
  • Zelfvertrouwen: lef, beslistheid en ‘blij’ met jezelf zijn.
  • Yoga, energetische oefeningen, meditatie en adem: zie Individuele coaching met yoga

Aanpak
Een traject gericht op jouw persoonlijke ontwikkelwens en/of loopbaanvraag. Gemiddeld genomen zijn 5 tot 7 coachgesprekken voldoende. Om het leerresultaat te optimaliseren maak je reflectieverslagen en ga je aan het werk met persoonlijke opdrachten. In de eerste gesprekken ligt het accent op het verkrijgen van inzicht, onder meer middels de inzet van een persoonlijk DISCOVER potentieelonderzoek. Naarmate het traject vordert, richten we ons meer op het vertalen van dit inzicht naar concrete oefeningen en acties met als doel zichtbaar veranderd gedrag en/of genomen besluiten.
Daadwerkelijk maakt altijd een programma op maat.

Resultaat
Het resultaat van een persoonlijk ontwikkeltraject is meer succes, geluk en energie. Coaching leidt tot zichtbaar veranderd gedrag en besluiten. Vanuit kracht en zelfvertrouwen werkelijk een stap zetten. Kortom, meer succes en geluk door zelfkennis en daadkracht.

‘Je hoeft niet te veranderen, alleen maar meer jezelf te worden.’

Contact
Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.