Daadwerkelijk is een ontwikkelbedrijf. Ik begeleid leidinggevenden en professionals in hun ontwikkeling. Met als resultaat dat mensen en teams daadwerkelijk in hun kracht komen te staan. Met als uitkomst meer succes, effectiviteit, vitaliteit, energie en geluk.

De thema’s van de ontwikkeltrajecten zijn  leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. Je leert zowel zakelijk (in werk) als persoonlijk (privé). Zowel mentaal, emotioneel, fysiek als sociaal.

Daadwerkelijk werkt vanuit de overtuiging dat mensen in organisaties regisseur zijn van hun eigen ontwikkeling. Het inzetten van een ieders persoonlijk leiderschap en uniciteit is een belangrijke succesfactor. In ieder ontwikkeltraject. Onder persoonlijk leiderschap versta ik: vanuit inzicht en kracht keuzes maken en van daar uit het nemen van leiderschap over wat je voelt, denkt en doet.

Aanpak
Daadwerkelijk kiest voor een oplossings- en toekomstgerichte benadering. Ik concentreer me bij voorkeur op de eerste stap: op weg naar het gewenste toekomstperspectief en breng daarmee een positieve cirkel van verandering op gang.

Een proces waarbij nadrukkelijk aandacht is voor voortschrijdend inzicht. Gebruikmakend van de ontwikkelingskracht van de organisatie en de kwaliteiten die jij en je collega’s in huis hebben.

In mijn ontwikkeltrajecten spreek ik zowel het hoofd, hart en creativiteit aan om je blik te verruimen. Ik nodig je uit rust en afstand van de dagelijkse beslommeringen te nemen, waardoor je het ineens scherper ziet. Ik daag je uit om je inzichten te vertalen naar concrete acties en besluiten, het verzilveren van je inzichten.

Resultaat
Het resultaat van een ontwikkeltraject is dat jij en/of je collega’s gelukkiger zijn, zodat je daadwerkelijk in je kracht staat. Succesvoller ook. Een meerwaarde voor jouzelf, voor je persoonlijke omgeving, voor de organisatie waarin je werkt en het team waar je deel van uit maakt.