Creëer jouw (nieuwe) evenwicht en doe mee aan het programma ‘Geniet, vanuit je kracht en je kwetsbaarheid’.

Een programma exclusief voor vrouwen waarin alles samenkomt waar ik me al vele jaren voor inzet. Juist nu. In een tijd waar heel veel anders is.

Corona raakt ons allemaal
Het leven met het coronavirus heeft impact op ons allemaal. We zijn zorgvuldig met onze kwetsbare dierbaren en houden, soms angstvallig, afstand tot elkaar. Zelfs moeders, vaders, opa’s en oma’s worden niet meer geknuffeld door de (klein-)kinderen. We werken en masse thuis. De digitalisering zit in een ongekende lift. Organisaties in de vitale sector hebben het waanzinnig druk – waar andere organisaties in onzekerheid verkeren.

Op persoonlijk vlak zie je dat de een verdrietig en angstig wordt – en de ander juist meer rust en ruimte ervaart. Weer een ander kampt met ‘huidhonger’ en kan niet wachten tot het sociale leven weer op gang komt. Sommige vinden de ‘kleine wereld’ van nu een verademing en vragen zich af hoe deze sereniteit en stilte vast te kunnen houden. Nu en zeker als de bedrijvigheid toeneemt.

Mentaal, emotioneel en fysiek in evenwicht
Het is ongewis wanneer het leven weer ‘normaal’ is. En tja, wat is het nieuwe normaal? Willen we terug naar het ‘oude’ of willen we daar iets anders voor in de plaats? We zijn allemaal op zoek naar een nieuw evenwicht; rust ervaren èn energiek zijn, krachtig èn kwetsbaar, thuis en buitenshuis. Om dit proces te begeleiden heb ik een programma ontwikkeld. Een programma waarin alles samenkomt waar ik me al vele jaren voor inzet. Het in balans brengen van je hoofd, hart en buik. Ofwel mentaal, emotioneel en fysiek in evenwicht zijn. Met als resultaat daadwerkelijk in je kracht staan. En als uitkomst meer succes, effectiviteit, vitaliteit, energie en geluk.

‘Geniet, vanuit je kracht en je kwetsbaarheid’
Ik heb een programma gemaakt waarbij ik diverse leermeesters, inzichten en ervaringen samenbreng.
Denk hierbij onder meer aan meditatie, yoga, lichaamswijsheid, wandelen, begeleiding bij stress, opstellingen, overtuigingen, waarden en dromen. Inzicht en aanvaarding, doen en zijn.

Programma
Het programma kent de navolgende opbouw:

  • Persoonlijke face-to-face intake à 1 uur, waarin we de tijd nemen je situatie en je intentie te verkennen.
  • 4 x Workshops 1 maal per maand gedurende 4 aaneengesloten maanden, in de ochtend van 9.00 – 13.00 uur. De workshops zijn op maat – in afstemming met ieders wens en worden ingericht aan de hand van een thema. Denk onder meer aan thema’s als: contact vanuit je hart, verstillen en aarden, balans en innerlijke stabiliteit, helderheid en keuzes.
  • 3x Coaching (face-to-face-, online- of wandelcoaching) tussen de workshops in, 1 maal per maand à 45 minuten.
  • Mail- of Whatsapp-contact voor vragen tussendoor.

Wanneer >> De nieuwe planning volgt, zodra de lockdown is beëindigd en de (nieuwe) maatregelen bekend zijn.
In 2021 start dit programma twee keer in januari 2021 met de persoonlijke intake. De intake en de andere persoonlijke momenten worden in overleg met elkaar gepland. De data voor de workshops zijn als volgt:

Woensdaggroep
woensdag 17 februari, woensdag 17 maart, woensdag 14 april en woensdag 19 mei

Vrijdaggroep
vrijdag 12 februari, vrijdag 5 maart, vrijdag 2 april en vrijdag 14 mei

Voor wie
Een programma voor een selecte groep vrouwen. Idealiter met 4 of 5 vrouwen, maar zo lang we leven in een ‘anderhalvemetermaatschappij’ heb ik ruimte voor 3 vrouwen bij mij op de Neeltje’s Hoeve. Ik kies bewust voor een kleine groep, waarin ruimte is voor persoonlijk contact, we slagvaardig en intiem met elkaar kunnen werken, ervaren en delen. Een groep waar je jezelf kunt zijn, met alles wat er is; met je kracht èn je kwetsbaarheid!

Investering
De prijs voor particulieren is € 1.250,- incl. BTW en voor bedrijven € 1.350,- excl. BTW.

Aanmelden
Creëer je (nieuwe) evenwicht en meld je nu aan of neem contact op voor meer info!