daadwerkelijk_Marieke_foto

Marieke Wulffelé, begeleider van ontwikkeltrajecten.
In het heel kort: ‘Intuïtief én scherpzinnig’

Meer over Marieke
Wat is typisch Marieke? Ik ben een energiek, nieuwsgierig en doortastend begeleider van ontwikkeltrajecten. Men waardeert in mij dat ik een stap verder wil gaan, dit is intensief en enerverend. Ik nodig mensen uit om vanuit verbinding met zichzelf, te luisteren naar hun kracht ambities en verlangens én meer meester te zijn over hun eigen leven. Hiertoe heb ik een rijk repertoire aan vragen en interventies in mijn ‘rugzak’. Op vriendelijke en prikkelende wijze houd ik een spiegel voor. Spontaniteit en lichtheid maken mij benaderbaar. Een intellectuele gedrevenheid, combineer ik met mijn passie om van betekenis te zijn voor de ander. De ander helpen om te groeien, te ontwikkelen, te inspireren tot leren en succesvoller te zijn, dat is waar ik (daad-)werkelijk naar streef.

Mijn achtergrond en ervaring
Het zelfstandig ondernemerschap biedt mij de mogelijkheid mijn persoonlijke ambities en ontwikkeling vorm te geven en steeds weer te leren, van de diversiteit en van de mensen waarmee ik samenwerk. Ik heb ruime ervaring in de profit en non-profit sector. De rode draad in mijn opdrachten is het begeleiden van ontwikkel- en verandertrajecten van mensen en organisaties. Mijn (interim-) ervaring als organisatie- en als HR-adviseur helpen mij om als begeleider ‘het gedoe op tafel te leggen’ en te verbinden aan vraagstukken die je als professional of leidinggevende tegenkomt.

Ik ben opgeleid tot coach bij Phoenix en De Baak en heb mij ontwikkeld in systemisch werken, Neuro Linguïstisch Programmeren, Transactionele Analyse, leiderschap, mindfulness, lichaamswerk, vitaliteit en oplossingsgericht werken. Sinds geruime tijd ben ik gecertificeerd voor DISCOVER potentieelanalyses. Eveneens ben ik licentiehouder 7-kwaliteitenpalet®.

Een van mijn favoriete quotes is van Albert Einstein: ‘Het leven is als fietsen: om je evenwicht te kunnen houden, moet je in beweging blijven.‘ In beweging blijven staat voor ‘een leven lang leren’. Daar ga ik voor! Als het even kan volg ik een training of opleiding, ben ik lid van een intervisiegroep en vrijwel dagelijks lees is vakliteratuur.

Voor mijn loopbaan met mijn werkervaring en opleidingen zie LinkedIn.

Als ik niet aan het werk ben
Dan heb ik het genoegen om partner te zijn van Paul en moeder van twee prachtige dochters, Ilse en Lieke. Wat een inspirerende en leerzame spiegel houden zij me dagelijks voor! Ja, ik durf te zeggen dat het moederschap mijn meest leerzame ervaring is.
Met elkaar wonen we in een boerderij en hebben we een rijk scala aan dieren; klein grut, een witte Zwitserse herder, Myca, een heuse pony, Silence, ons stoere paard, Elsanto en onze nieuwe aanwinst is Alpha, een jong, enthousiast en veelbelovend paard. Ook in het horsemanship gaan mijn dochters me voor en ben ik de leerling.
Om vanuit innerlijke rust en fysiek welbevinden aan de dag te beginnen, sta ik in alle vroegte op voor mijn dagelijkse portie yoga. En als mijn agenda het toelaat, struin ik aansluitend graag met Myca over de hei of door het bos.

De historie van Daadwerkelijk

Daadwerkelijk_infographic_V06