Geef je ambitie een impuls en doe mee met mijn nieuwe loopbaanprogramma ‘Van wens naar werkelijkheid’.

Hoe gelukkig ben jij echt in je werk? Of voel je dat er meer in zit, maar weet je niet hoe je dat vorm kunt geven. Waar begin je?

Misschien ben je wel noodgedwongen op een keerpunt in je loopbaan terecht gekomen. Ook dan is de vraag: Hoe nu verder?

‘Van wens naar werkelijkheid’
In mijn nieuwe programma gaan we in een periode van een half jaar met elkaar op zoek gaan naar jouw persoonlijke ambitie, doelen, wensen en plannen. We maken het concreet, realistisch en zorgen ervoor dat doelen gehaald worden. Om het zicht in je wensen en ambitie te vergroten èn te verdiepen is het een ‘must’ dat je lekker in je vel zit. Dat je hoofd, hart en buik in balans zijn. Het is een programma waarin we uitwisselen, denken, verstillen, voelen en doen. We creëren inzicht in waarden en overtuigingen die voor jou belangrijk zijn en geven dat vorm in je persoonlijke missie en concrete doelen. Hoe we dit bereiken? We voeren het ‘goede’ gesprek, ervaren, visualiseren, dromen, mediteren, wandelen en beoefenen yoga. Met als resultaat: werkelijkheid maken van jouw wensen!

Programma
Het programma kent navolgende opbouw:

 • Persoonlijke face-to-face intake van 1 uur, waarin we de tijd nemen je situatie en je wensen voor het traject te verkennen.
 • Persoonlijke DISCOVER potentieelanalyse: deze analyse brengt het potentieel wat je in huis hebt helder in kaart. Een verrijking en verdieping van het inzicht in je gedrag, drijfveren en talenten. Op basis van een online vragenlijst en persoonlijk feedbackgesprek van 1,5 uur.
 • Vier workshops: maandelijks gedurende 4 aaneengesloten maanden, in de ochtend van 9.00 – 13.00 uur. De workshops kennen de volgende thema’s:
  – Wat wil je? Wat is jouw (ultieme) wens?
  – Geloof je in je wens. En wil je het werkelijk?
  – Wie en wat heb je nodig om je wens te realiseren? Wat is je plan
  – Ga je er daadwerkelijk voor? Wat ga je doen?
 • Opdrachten op maat tussen de workshops in (een of meer).
 • Persoonlijke coaching à 1 uur, 2 maanden na de laatste workshop om samen stil te staan bij je stappen, vooruitgang en uitdagingen. Doe je daadwerkelijk wat je wilde doen?
 • Mail- of Whatsapp-contact voor vragen tussendoor.

Wanneer
Ik heb voor ogen om begin november van start te gaan met het programma. Exacte data zal ik inplannen, zodra ik een beeld heb van de belangstelling.

Voor wie
Een selecte groep vrouwen en mannen. Idealiter met 4 of 5 deelnemers, maar zo lang we leven in een ‘anderhalvemetermaatschappij’ heb ik ruimte voor 3 mensen bij mij op de Neeltje’s Hoeve in Blaricum. Ik kies bewust voor een kleine groep, waarin ruimte is voor persoonlijk contact, we slagvaardig en op maat met elkaar kunnen werken, ervaren en delen. Een groep waar je jezelf kunt zijn, met alles wat er is; met je wensen, je potentieel, je ideeën, bedenkingen èn je angsten!

Aanmelden
Geef je ambities een impuls en meld je nu aan voor het programma ‘Van wens naar werkelijkheid’ via marieke@daadwerkelijk.nl Ik heb maar 3 plekjes. Vragen? Bel of mail gerust!